Sammensæt din egen buffet

min. 12 kuverter, bestilles senest 4 dage før

Stor buffet pr. kuvert:    208,-

Vælg: 3 forretter, 3 stege, 2 saucer, 4 tilbehør, 3 dessert 

Lille buffet pr. kuvert:    168,-

Vælg: 2 forretter, 2 stege, 1 sauce, 3 tilbehør, 2 dessert 

 

2 retter buffet – stor:    178,-

(forret/hovedret el. hovedret/dessert)

Vælg: 3 forretter eller 3 dessert og 3 stege, 2 saucer, 4 tilbehør

2 retter buffet – Lille:    148,-

(forret/hovedret el. hovedret/dessert)

Vælg: 2 forretter eller 2 dessert og 2 stege, 1 saucer, 3 tilbehør

Tillæg pr. kuvert for personale: 50,-

Personale til anretning af buffet, udskæring af kød, servering, opvask, pakning af overskydende mad, og returnering af vores service. Beregnet til 4 timer, herefter tillæg på 250,- pr. time pr. medarbejder

Forretter – stor buffet 3 slags (lille 2 slags)    

  • Tunmousse m/chili og dild
  • Røget laksecreme på agurkeskiver
  • Wraps m/røget laks, krydderurter og friskost
  • Krabbemousse m/ purløg og lime
  • Pocheret kylling, urtemarineret, med soya mandler
  • Wraps m/kylling, sød chili og karrycreme
  • Hønsesalat med ananas og bacon
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lufttørret skinke m/melon
  • Wraps m/chorizo, rucula og friskost
  • Tapasfad: Serrano, chorizo, Lomo, gouda og oliven  – (15 kr. ekstra) eller tæller for 2 forretter

Alle forretter leveres m/ friskbagt brød og aioli.

Stege/kød – stor buffet 3 slags (lille 2 slags)   

  • Rosastegt kalveculotte
  • Ølmarineret kalveculotte
  • Oksemørbrad m/urter (20 kr. ekstra)
  • Kænguru tyksteg – rødvinsmarineret
  • Fyldt kalkun bryst m/bacon
  • Barbecue marineret kyllingebryst
  • Pesto marineret kyllingebryst
  • Tomatmarineret Kalkun cuvette
  • Barbecue marinerede spareribs
  • Hvidløgsmarineret svinekam
  • Marineret svinekam m/ rødvin og chili
  • Lammekølle med mynte og hvidløg

Saucer – Stor buffet 2 slags (lille 1 slags)                                                  

  • Madagascar pebersauce
  • Sauce béarnaise
  • Rødvinssauce
  • Bacon-øl sauce
  • Svampe sauce
  • Paprikasauce

Tilbehør – Stor buffet 4 slags (lille 3 slags)                                       

Kartofler:

  • Flødekartofler m/forårsløg
  • Flødekartofler m/hvidløg
  • Krydderstegte petit kartofler
  • Smørristede petit kartofler
  • Bagte grove kartoffelbåde med rosmarin og hvidløg

Salater / grøntsager

  • Græsk salat m/feta, oliven og marinade m/oregano
  • Blandet salat m/ urtedressing
  • Broccolisalat m/rødløg, rosiner og solsikkekerner
  • Bulgursalat m/ rød peber, ærter, feta og persille
  • Bønnesalat m/rødløg, peberfrugt og feta
  • Tzatziki-pastasalat m/reven agurk og mynte
  • Pestomarineret pastasalat
  • Marineret pastasalat med mild, sød chili

 

Desserter – Stor buffet 3 slags (lille 2 slags)        

  • Hjemmelavet vanilje is
  • Hjemmelavet is med karamel og mokka
  • Hjemmelavet chokolade-appelsin is
  • Brownies m/nødder
  • Vanilje panna cotta m/saltet toffee
  • Lune pandekager med bær-sauce
  • Gl. dags æblekage m/ makroner og flødeskum
  • 3 slags ost m/oliven, kiks og druer (10,- ekstra)
  • Frugtsalat i vaniljecreme m/hakket chokolade (10,- ekstra)
  • Rabarbertærte m/ vaniljecreme (min 15 kuverter)
  • Æbletærte m/ vaniljecreme (min 15 kuverter)