Julebuffet

Fredage og lørdage kl. 17.30

fra 3. november – 22. december 2017

 

Marinerede sild m/ karrysalat

Rimmet laks m/rygeost creme

Tunmousse med chili og citron

Hønsesalat m/ ananas og bacon

Rugbrød og smør, friskbagt brød og aioli

Flæskesteg m/ sprød svær

Sennepsglaseret andebryst

Rosastegt kalveculotte

Rødvinssauce

Gl. dags brun sauce

Flødekartofler

Honningristede små kartofler

Hjemmelavet rødkål

Gryderet i bacon-ølsauce

Stor salatbar med frisk grønt, inkl. 2 blandede salater, oliven, hvidløg,

kerner, croutons og  hjemmelavede dressinger.

Ris á la mande med lun kirsebærsauce

Hjemmelavet vaniljeis

Gl. dags æblekage m/makroner og flødeskum

Brownies m/nødder

Ostebord med lækre oste, frugt, nødder og kiks

Pris pr. kuvert 225,-

 

Inkl. 3 genstande 350,-

Husets vin/ vand/ fadøl/ X-mas/ Special øl/ RTD/ kaffe-avec

Inkl. Fri bar 460,-

Husets vin/ vand/ fadøl/ X-mas ad libitum i 4 timer, fra ankomst

 Fri bar inkl. mokai/breezer: 485,-

 

Buffet kan også bestilles på andre dage, ved min 20 personer.