nytår 2018-1

Nytårsmenu 2017

 – nemt og lækkert, klar til bordet


Tapas

Krabbemousse m/purløg og lime

Dampet torsk m/grøn mojosauce

Rimmet laks m/rygeostcreme

Tortilla de partatas– spansk omelet m/chorizo

Tynde skiver af kalveculotte m/kapersmayo

Wraps m/kylling, sød chili, rukola og karrycreme

Lufttørret skinke

Bresaula – okseinderlår

Oliven – syltede løg – soltørrede tomater

Manchego

Unika gammel knas

2 slags brød

Aioli – oliventapanade – peber/tomat dip

Panna cotta m/lime og rabarberkompot

Kransekage petitfour, 2 stk. pr. kuvert

Pris pr. kuvert: 225,-

min. 4 kuverter

Maden anrettes på fade til bordet af 4-6 kuverter,

eller som buffet ved større bestillinger. 

Anrettet på fade klar til at sætte på bordet

Brødet skal varmes i ovn.

 

Menuen skal bestilles senest 29/12-17 kl. 20.00

Afhentes mellem 12 og 14 d. 31/12-17