Randersugen 2017

Fredag d. 11/8, lørdag d. 12/8, mandag d. 15/8

Onsdag d. 16/8, torsdag d. 17/8, fredag d. 18/8 og lørdag d. 19/8

Alle dagene fra kl. 17.00

 

Tapas-buffet

Mere end 20 forskellige retter:

Laksetatar m/rødløg og crenefraice

Marinerede rejer m/chili og dild

Ensalada – spansk tunsalat m/kartofler og ærter

Djævleæg m/kapers og chili

Charcuteri med forskellige spanske pølse og skinke

Spanske og danske oste m/nødder, honning og oliven

Stærke kødboller m/ mojo sauce

Stegte kartofler m/hvidløg

Oksekød m/chili og koriander

Kyllingevinger m/estragon og chili

Aioli, oliven tapanade, humus,

pesto, rød peber/chili dip

forskellige brød

lidt til den søde tand

Inkl. salatbar m/ 5 lækre salater

Pris pr. person: 230,-

 

Hjemmelavet Sangria

kande 239,-

Tapas buffet inkl øl, vand og vin i 2 timer:

350,-