Randersugen 2018

Fredag d. 10/8, lørdag d. 11/8,

 torsdag d. 16/8, fredag d. 17/8 og lørdag d. 18/8

Alle dagene fra kl. 17.00

 

Tapas-buffet

Mere end 20 forskellige retter:

Gazpacho – krydret kold tomat suppe

Dampet hvid fisk m/grøn mojo sauce

Ensalada – spansk tunsalat m/kartofler og ærter

Djævleæg m/kapers og chili

Tynde skiver af kalveculotte m/kapersmayo

Tortilla de partatas – spansk omelet m/chorizo

Charcuteri med forskellige  pølser og skinke

Spanske og danske oste m/tilbehør

Stærke kødboller i krydret tomatsauce

Stegte kartofler m/hvidløg

Oksekød m/chili og koriander

Aioli, humus

oliven tapanade,

grøn pesto, peber-tomat pesto

forskellige brød

Brownies m/ hakkede nødder

Lime panna cotta m/rabarber kompot

Blåbærflødeskum cupcakes

Inkl. salatbar m/ 5 lækre salater

Pris pr. person: 225,-

 

Hjemmelavet Sangria

kande 239,-

Tapas buffet inkl øl, vand og vin i 2 timer:

350,-