Total catering

til virksomheder og private

I vælger menuen, vi klarer alt det andet
– Den gode restaurant mad, leveret til jer
– Levering af maden, samt service til anretning
– Professionelt personale til anretning og udskæring af stege
– Vi pakker maden væk igen, og tager det brugte service med retur

Ønsker I dessert, tilbyder vi mange lækre muligheder.

Praktisk info
– Ved mindre end 15 kuverter tillægges gebyr på 400,- til aflønning af personale.
– Bestilling på telefon 86405290 mellem 10-17, eller på mail: post@hov-randers.dk
– Bestilling min 2 dage før arrangement, ved større arrangementer gerne 1 uge før.

Vi glæder os til levere maden til jeres næste arrangement

2 retters buffet

Forret
– Ensalada – Spansk tunsalat m/ærter og kartofler
– Rimmet laks m/rygeost creme og øllebrødsknas
– Pocheret kyllinge, urtemarineret m/græskarkerner og bacon
– Brød og aioli
Hovedret
– Rosastegt kalveculotte
– Barbecue marineret kyllingebryst
– Rødvinssauce
– Paprikasauce
– Smørristede petitkartofler
– Flødekartofler m/forårsløg
– Broccoli salat m/rødløg og solsikkekerner
– Græsk salat m/feta, oliven, oregano og knas

Pris pr. kuvert: 208,-

Hovedretsbuffet

– Rosastegt kalveculotte
– Hvidløgsmarineret svinekam
– Rødvinssauce
– Bacon-øl sauce
– Smørristede petitkartofler
– Flødekartofler m/forårsløg
– Broccolisalat m/rødløg, solsikkekerner og rosiner
– Tomatsalat m/feta

Pris pr. kuvert: 188,-

Tapas buffet

Koldt
– Ensalada – spansk tunsalat
– Rimmet laks m/rygeost creme
– Spansk pølser, 2 slags, (lomo og chorizo), med syltet tilbehør
– Djævleæg m/chili og paprika og kapers (vegetar)
– Tortilla de partata – spansk omelet m/chorizo
– Tynde skiver af kalveculotte m/kapersmayo
– 2 slags gode oste, m/oliven og nødder
Lunt
– Marinerede kyllingevinger m/estragon og chili
– Dadler indpakket i bacon
– Pestosnegle – butterdej m/pesto og parmesan (vegetar)
Tilbehør
– 2 slags brød
– Aioli, pesto og oliven tapanade

Pris pr. kuvert: 208,-